Jdi na obsah Jdi na menu
 


 
 

Kdo je tedy ten vhodný?

 

 

Mushing Czech Republic

Jelikož nám první výběrové řízení na generálního sekretáře vhodného kandidáta nepřineslo, tak i s ohledem na proběhlou schůzi a řádné volby, tímto vyhlašuje ČASS druhé výběrové řízení na tuto pozici. Veškeré informace jsou na webu mushing.cz.

 

Výsledek výběrového řízení na pozici GS

Výběrové řízení na pozici: generální sekretář ČASS

 

 

Lukáš Klíma

Přineslo, ale jaksi se nehodil do krámu...

 

Jiří Stejskal

Nechápu to. Aby to nebylo jako výběrko na stavbu ZS v K. Varech.

 

Pavlína Hrabalová

Spíš byste měli napsat, kdo je pro vás vhodný, když ten, co se hlásil byl nevhodný.

 

Veronika Klímová

Asi tak, kdo je tedy ten vhodný?

 

 

Mushing Czech Republic

Jen fakta. I když fabulace a konspirace jsou vždy divácky atraktivnější. Na základě zaslaného motivačního dopisu z 19-ti členů pro přijetí Veroniky Klímové hlasoval jediný - Pícl. 2 se zdrželi - Levíček, Pospíšil. 16 členů bylo proti.

Ale především v ten stejný den, kdy se hlasovalo, mi volal Roman Habásko, že Veronika o tuto pozici již nemá zájem.

Martin

 

Veronika Klímová

Mě se ale nikdo neptal, zda můj zájem stále trvá či nikoliv.

 

Mushing Czech Republic

To doporučuju řešit se svým předsedou. Já neměl důvod si ověřovat, co mi říká.

 

Veronika Klímová

Tak já bych od vás očekávala jistou profesionalitu minimálně v tom směru, že o výsledku výběrového řízení by prvně měl být informován potencionální zájemce. Jestli se vždy budete řídit tím, co řekne někdo další tak to bude podle toho asi vypadat.

 

Mushing Czech Republic

Naposled. Dle Romana si to sama skrečla. Takže výsledek si věděla dřív než kdokoli jinej. Mne to nevolal ňákej Lojza, kterej dělá mushing první rok a zrovna šel kolem. Ale TVŮJ předseda. Takže bude fajn, když nebudeš předvídat, jak to bude vypadat. Ale dobře uznávám, že tvoje a naše rozhodnutí jsem ti mohl potvrdit do mailu. Omlouvám se.

 

Veronika Klímová

Já už to dál nechci rozmazávat. S Romanem jsem o tom pouze diskutovala, když jsme odjížděli ze schůze. Následně se ze stránek dozvím, jaký byl výsledek výběrového řízení a později pak z facebooku, že jsem o tuto pozici již neměla zájem. Neměli byste se nejdříve zeptat přímo mě než to řešit s Romanem, copak on jako předseda čistých je i můj "mluvčí". Nejde mi vůbec o to, zda bych o pozici stále měla či neměla zájem, ale vůbec o způsob vašeho jednání. Tolik asi k této záležitosti.

 

 

Petr Svoboda

Pokud budete členy dělit na "lojzy co dělají mushing první rok" a na zbytek mazáckého světa, tak potěš... platící do společné kasy jsou všichni.

 

Mushing Czech Republic

Přijde ti v pořádku, cos právě teď postl? Vzít kus věty a zasadit si ji do nějaký svý teze? Máš to zapotřebí? Budu rád, když tenhle totální nesmysl zavčas smažeš.

 

Petr Svoboda

Jistě, reaguji na to, co jsem si na veřejném fóru přečet a také se mě to týká. Stojím si za tím. Pokud jako vedoucí popisuji věci a lidi kolem nich, vážil bych slova (tedy já). Konec.

 

Mushing Czech Republic

Tak si to četl velmi, ale velmi špatně a naprosto účelově jsi z toho stvořil něco úplně jinýho, než co tím bylo myšleno, v jakým kontextu ten příměr byl použit. Zjevně je tvým cílem tu přilívat olej do ohně a vyvolat další a další zlou krev, v tom ti bohužel nikdo nezabrání. Ale nemysli si, že pokud bude někdo překrucovat moje slova, že to budu jen tak přecházet tichým mlčením.